Jak dobře znáš Fairy Tail?

23. června 2011 v 15:41 | Dájuše
Jak dobře znáš Fairy Tail?

1. Co je to Fairy Tail obecně?
a) Je to název seriálu
b) Je to americká hudební skupina
c) Je to název anime
d) Je to název americké písničky
e) Ani jedno z uvedených to není
.
2. Jak se jmenuje ten nejznámější, nejstřeštěnější, nejvtipnější, nejpřátelštější a vůbec nejlepší cech?
a) Blue Pegasus
b) Fairy Tail
c) Cat Shelter
d) Phantom
e) Ani jedno z uvedených
.
3. Jak se jmenují hlavní postavy, které se objevili v 1. díle?
a) Happy, Lucy, Gray
b) Natsu, Gray, Lucy
c) Erza, Gerrard, Happy
d) Natsu, Happy, Lucy
e) Gray, Natsu, Lucy
.
4. Jak se jmenuje tato postava?
a) Lucy Heartfilia
b) Erza Scarlet
c) Yuuki Cross
d) Sakura Haruno
e) Wendy Marvell
.
.
.
5. Kdo z uvedených postav je drakobijec?
a) Natsu Dragneel
b) Happy
c) Erza Scarlet
d) Gray Fullbuster
e) Lucy Heatrfilia
.
6. Kdo z uvedených postav je nebeský drakobijec?
a) Natsu Dragneel
b) Gerrard Fernandes
c) Gray Fullbuster
d) Wendy Marvell
e) Gajeel Redfox
.
7. Kdo jena obrázku?
a) Gerrard Fernandes
b) Gray Fullbuster
c) Gajeel Redfox
d) Mystogan
e) Nikdo z uvedených
.
8. Jak se jmenuje postava na obrázku?
a) Happy
b) Wendy Marvell
c) Charle
d) Lucy Heartfilia
e) Erza Scarlet
.
9. Jakou schopnost má Gray Fullbuster?
a) Je to ohnivý drakobijec, tudíž oheň
b) Voda
c) Led
d) Země
Nic, jelikož žádná taková postava ve Fairy Tail není
.
10. Je toto Gerrard a Wendy?


a) Ano
b) Ne


.
.
.
.
.
Správné odpovědi :
1. c
2. b
3. d
4. e
5. a
6. d
7. d
8. c
9. c
10. b
.
Jak dobře znáš Fairy Tail, si už podle výsledku z testu rozhodni sám. Pište do komíků, co vám vyšlo...Dík.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 mašina mašina | Web | 24. června 2011 v 15:58 | Reagovat

všecko vim, všecko znam!!! :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.